Partnereink

Ismerjétek meg folyamatosan bővülő partnercégeinket, akikkel nem csak öröm a munka, de még szeretünk is együtt dolgozni!

 
home.JPG

Homedesign óbuda

A Home Design lakberendezési üzlet kínálatában tapéták, függönyök, szőnyegek, karnisok és szegélylécek széles választéka található meg.

 
ambilightuj.jpg

AMbilight kft

Professzionális szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, belsőépítészeknek a világítástervezéstől, a lámpák designjának a kiválasztásán át a kivitelezésig.

 
Viaplant_logo_felirattal.jpg

Viaplant Design

Termékeinkben olyan növényi részeket, leveleket és virágzatokat alkalmazunk, amelyeknek a megújulási ideje 1 év vagy kevesebb. A különleges gyártási eljárásnak köszönhetően a növények megőrzik színüket és természetes karakterüket. A Viaplant panel az innovatív anyagösszetételnek és egyedi gyártástechnológiának köszönhetően könnyebb, mint más, hasonló felhasználási körű anyagok: tömege 1.2 kg/m2/mm, amely egy hagyományos csempe tömegének kevesebb, mint negyede. A panelek vastagsága típustól függően mindössze 3-4 mm.

 
17342573_1875531012701844_3540454353546830397_n.png

beliani magyarország

A Beliani egy svájci alapítású online bútorbolt, amely jelenleg 19 országban van jelen. Legfőbb céljuk, hogy magas színvonalú bútorokat kínáljanak nagyszerű áron, ingyenes szállítással és 365 napos visszaküldési garanciával. Mára már több mint 1 millió elégedett vásárló igazolja törekvéseiket. A cég egyedi kerti bútorokat, ágyakat, kanapékat, asztalokat, székeket, fürdőkádakat, lámpákat és még sok más egyéb kiegészítőt értékesít. Saját csapatuk mellett tapasztalt logisztikai partnereik bevonásával dolgoznak minden nap azon, hogy rendelésed fennakadás nélkül megérkezzen hozzád. Elismert logisztikai partnereikkel együtt több piacon is működtetnek raktárakat. A cég mindent megtesz annak érdekében, hogy megfeleljenek a piaci és a vevői elvárásoknak, és gyors és megbízható házhoz szállítást tudjanak nyújtani!

A Beliani felajánlásából 10% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelt bútorok árából!

 
ibd_logo.jpg

ibd design

Az IBD Magyaroszág Kft tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve vannak jelen a magyar piacon. Ezen belül is a fürdőszobai felszerelések, a melegburkolatok és kiegészítők kereskedelmével foglalkozik. Tapasztalataikat összegyűjtve azzal a céllal hozták létre vállalkozásukat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsanak. Erős, megbízható márkáik és magas színvonalú szolgáltatásaink által, csodálatos és egyedi otthonok kialakításához hárulnak hozzá. Megtalálható márkák: HARO, EGGER, DESIGNFLOORING, ELESGO, ZEGE

Style&Home Lakberendezési Központ

 
butopea_logo.JPG

Butopêa

Úgy gondoljuk, hogy mindenki számára elérhetővé kellene tenni a stílusos lakberendezés lehetőségét. Ennek megvalósítása érdekében gondoltuk újra a lakberendezési cikkek forgalmazásának lehetőségeit. A legkedvezőbb piaci árat biztosítjuk a termékeinkre, melyeknek minőségéről biztosítunk. Nincsenek rejtett információk. Az inspirációnkat számos különféle országból szerezzük, többek közt Franciaországból, Olaszországból, Skandináv országokból, Ázsiai országokból, így biztosítjuk a vásárlóink számára, hogy lépést tudjanak tartani a legújabb trendekkel.

A Butopêa felajánlásából 10% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelt bútorok árából!

 
nordichome_logo-440x200_bold-darker.png

Nordichome

A nordichome.hu-nál célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk, amelyek felvidítanak, megnyugtatnak, elgondolkodtatnak vagy éppen segítenek ellazulni ugyanakkor praktikusak és időtállóan jó minőségűek. Az otthonunkban és az életünkben egyaránt segítenek összhangot, harmóniát teremteni. Kedvenc tárgyaink szépsége örömet okoz, ha pedig a tárgyaink nem csak önmagukban szépek hanem egymáshoz stílusban jól illenek akkor jobban érezzük magunkat otthon és a bőrünkben is. Ezt az otthoni meghittséget a dán "hygge" életérzésben és stílusban találtuk meg.

A Nordichome felajánlásából 8-10% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelt bútorok árából!

 
venezialogo2146x764.jpg

Venezia

Egyszer volt, hol nem volt… Képzeljünk el egy vállalkozó szellemű családot, ahol az édesapa olasz, az édesanya magyar származású, és közösen álmodnak egy nagyot… majd meg is valósítják ezt az álmot, inspirációt és stílust mutatva ezzel több száz építkező családnak, fürdőszoba felújítónak. Lehetőséget és gyönyörű termékeket kínálva a hazai lakberendezőknek, belsőépítészeknek, akikkel azóta szorosan együttműködve munkálkodnak a nívós és igényes enteriőrök világában. A Venezia Fürdőszoba és Enteriőr Áruház 2011-ben nyitotta meg kapuit az otthonukat megújítani vágyó igényes vásárlók előtt. És hogy mi a legfőbb küldetésünk, mind a mai napig? Az, hogy Neked, kedves Olvasó, kedves Építkező, Otthontermető, vagy éppen csak lakókörnyezetét felújítani, felfrissíteni vágyó Barátunk – stílust, irányt mutassunk, miközben a Te egyéniségedet, személyes ízlésvilágodat megismerve és figyelembe véve együtt, közösen hozzuk létre Neked álmaid fürdőszobáját!

 
ravak-logo.png

Ravak

A termékválasztékban eleinte csak zuhanykabinok és kádak szerepeltek, eredetileg egy francia gyártótól. 1993-ban a RAVAK belső fejlesztésbe kezdett, majd egy évvel később bemutatta a Supernova zuhanykabint, mely saját, szabadalmaztatott technológiájával készült, és amelyet vásárlóink mindmáig a piacon található legmegbízhatóbb zuhanyfülkének tartanak. A minőség és a design a RAVAK számára természetes fogalmak. De ami minket ténylegesen megkülönböztet más gyártóktól, az a felhasználók igényei szerint kialakított termékek – olyan termékek, amelyek kényelmesek, praktikusak, százszázalékosan megbízhatóak és szépek is egyben. A vásárlókkal való együttműködésünk, odafigyelésünk eredménye, a RAVAK koncepciók kialakítása, amelyekben a kádat megfelelően összehangolt mosdóval, bútorral és kiegészítőkkel látjuk el. A RAVAK több bejegyzett gyártási folyamat és egyedi technológiai megoldás kifejlesztője.

Style&Home Lakberendezési Központ

 
sykorakonyha.JPG

Sykora Konyhastúdió

Kivételes és hűen megálmodott konyhabútor összeállítás lehet most az Öné. Mindent a saját elvárásainak megfelelően alkotunk meg. Az első elemtől az utolsóig itt mindennek rendeltetésszerű helye van, a saját kényelmének és hangulatának megfelelően. Az előzetes konzultáció alapján véglegesítjük az árnyalatokat, az éleket és valamennyi formát. A beépítés után a stílus és a művészet árulkodni fog munkánk közös sikerességéről. Hiszen a stílus Önből fakad. Ezt álmodta meg, ez fog a valóságban is testet ölteni.

Style&Home Lakberendezési Központ

 
vsfurdoszoba.jpg

VS Fürdőszoba Kft

Cégünk a VS Fürdőszoba Kft. 18 éve van jelen a fürdőszobai termékek piacán. Több mint 200 neves gyártó legmagasabb színvonalú terméke található a kínálatban, melyek között alacsonyabb, kedvezőbb árfekvésű, de ugyanakkor a magasabb árkategóriát képviselő termékek is megtalálhatóak. Nálunk nem csak a fürdőszobáját rendezheti be, hanem otthona minden helyiségére kínálunk fali és padló burkolatokat, berendezési tárgyakat, lakberendezési ötleteket. Hozzáértés – Megoldás-orientáltság – Széles termékválaszték – Jó ár-érték arány!

Style&Home Lakberendezési Központ

 
divas.png


Divas Home

Fiatalos, előremutató gondolkodású csapatunk rajong az egyediségért - hisszük, hogy termékeinkkel otthonába is egyediséget csempészhetünk! Magyarországon kizárólagosan képviseljük a ROM kanapék 50 éves múltra visszatekintő, töretlen sikerét! Kínálatunkban elérhető egyedien tervezhető kanapék a legmagasabb komfort élményt nyújtják a felhasználóknak. Ezek a kanapék a családi színtér, a nappali főszereplőjévé tudnak vállni a különböző funkcióknak köszönhetően - legyen szó akár relaxációról, akár szórakozásról! Ez a kanapé több, mint egy átlagos kanapé. Átlagos mindenki tud lenni, a ROM közel sem átlagos… Választéka a legnagyobb, megjelenítése a legjobb, technlógiája a legújabb!

Style&Home Lakberendezési Központ

 
toptrade.JPG

Top Trade Kft

Cégünk elegáns, minőségi meleg-burkolatok, tekercses és modul padlószőnyegek, PVC, linóleum, sportburkolatok, szennyfogó szőnyegek, szőnyegalátétek, vinil és textil tapéták, melegburkolati segédanyagok importjával és nagykereskedelmével foglalkozik. Beszállítóink nagy múltú, rangos európai cégek, amelyek egyszerre tartják  fontosnak a minőséget,a dizájnt és a környezetért érzett felelősséget.

Style&Home Lakberendezési Központ

 
chameleon-logo-text-color (1).png

Chameleon Okosotthon

A Chameleon okosotthon rendszer kompromisszumok nélkül biztosít elérhető árú és teljes komplexitású megoldásokat ügyfelei számára. Legfontosabb előnyei, hogy nagyon rugalmas, ezért jól bővíthető, költséghatékony, egyszerű szerelni és helytakarékos. A Chameleon egy új réteg az okosotthon rendszerek, illetve a lakásba beépített érzékelők és beavatkozók között. Szabad választást ad a felhasználónak és jelentősen csökkenti a beépítési költséget azzal, hogy a Chameleon okossá teszi azon analóg eszközöket, melyek alapvetően nem lennének minden esetben használhatóak a hagyományos értelemben vett okos otthon rendszerekben. Mivel a használható eszközök és a beépítés költsége is igen kedvező így a rendszer kompromisszumoktól mentes, teljes Smart Home élményt nyújt elérhető áron.

Style&Home Lakberendezési Központ

 
apollo.JPG

Apolló Zuhanykabin Kft.

Az Apolló Zuhanykabin Kft. 13 éve található meg a hazai piacon. Szaniterek, burkolatok és fürdőszobai kiegészítők széles választéka tárul elénk mind a bemutatótermükben, mind pedig webshopjukon. A segítőkész kiszolgálás, és a szakértő hozzáállás már csak hab a tortán. A magyar cégnél tehát minden megtalálható, ami egy kényelmes, szép és funkcionális fürdőszobához kell.

 
balani_logo_800_800.png

Balani Home

Szenvedélyünk a lakástextil, legyen szó akár puha plédekről, jó minőségű törölközőkről, vagy épp különleges design szőnyegekről. Szeretjük, ha otthonunk az a hely, ahova jó hazamenni, ahol szép dolgok vesznek körül, amik rólunk beszélnek. Családi ágon “örököltük” a szép otthon iránti rajongásunkat, végül ez nőtte ki magát hobbiból hivatássá, így jutottunk el a Balani Home-ig.

A Balani Home felajánlásából 15% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelt termékek árából!

 
logo2.jpg

Vászonkép nyomda

A Vászonkép Nyomdát, mint férj és feleség alapítottunk, több mint 10 éves cégvezetői tapasztalattal, családi vállalkozásként üzemeltetjük. Mindketten maximalisták vagyunk, és magas minőségű szolgáltatást nyújtunk a saját területünkön. Ezzel a hozzáállással vezetjük a nyomdánkat is, ahol sok gyönyörű vászonképet nyomtatunk. Vevőink olyan magánszemélyek és cégek, akik gyorsan, kiváló minőségű terméket keresnek, reális áron. Fontosnak tartjuk, hogy vevő központú ügyfélszolgálatot üzemeltessünk, és egyedi elképzeléseket is megvalósítsunk. Kizárólag vászonképekre szakosodtunk, legyen az többrészes vagy egyrészes kép, mi maximális odafigyeléssel valósítjuk meg a vevői igényeket. Weboldalunkon egyedi applikációban lehet a feltöltött képek elrendezései közül válogatni, különböző hátterek mögé helyezni a kiválasztott képeket. Ezáltal látható a végeredmény még a megrendelés előtt. Ez az applikációnk segíthet beindítani a fantáziáját bárkinek. Érdemes kipróbálni!

A Vászonkép Nyomda felajánlásából 20% kedvezményt tudunk biztosítani a megrendelt képek árából!